Vi har skiftet navn til "Karen Norup Smykker"

GRATIS FRAGT i hele Danmark

Håndlavede Fair Trade smykker fra Kenya

Kazuri er ikke kun uendeligt smukke smykker, men også smykker der bærer på en smuk og bæredygtig historie.
I 1975 startede Lady Susan Wood et lille smykkeværksted op bagerst i sin have ved foden af Ngong Hills, nær ved Karen Blixens farm, syd-vest for Nairobi. Her ligger smykkeværkstedet stadig den dag i dag. Der har dog siden været stor udvikling, og i dag er der 380 kvinder ansat. De fleste er enlige mødre og ved at arbejde i Kazuri, kan de forsørge sig selv og deres familie.
De skønne smykker består af håndlavede og håndmalede perler. Leret kommer fra distriktet omkring Mount Kenya og gennem mange års erfaring med glasur, brænding og design gør det hvert enkelt smykke særdeles smukt og unikt.
Nyd et Fair Trade smykke der både er smukt for øjet og for sjælen.

  • Velkommen til vores inspirationsside!

    Her kan du holde dig opdateret om nyheder, tilbud, konkurrencer og meget mere. Samt kan du læse om diverse brands og smykkedesignerne bag værkerne.
  • Nyeste opslag

  • Find os på Instagram