Vi har skiftet navn til "Karen Norup Smykker"

GRATIS FRAGT i hele Danmark

Guldsmed Tine Lindhard – Nyhed

 

På messe i København blev Ravsmeden bekendt med guldsmed Tine Lindhard og faldt for hendes designs, der alle er kendetegnede ved at have et specifikt funktionelt formål samtidig med, at de er elegante. Ravsmeden har nu fået hendes smykker i butikken.

Vores interesse blev især vagt af halssmykket “Pomander”, der er en nyfortolkning af den gamle tradition om at bære et lille vedhæng til opbevaring af urter, lugtesalt eller dufteddike, hvis vigtigste opgave var at overdøve dårlig lugt.
Tine Lindhards nyfortolkning kombinerer et enkelt smykke med en duftfunktion, så det altid er muligt at nyde sin yndlingsduft.

Jeg ser mine smykker som mere end blot en pyntegenstand – de skal også rumme mulighed for et personligt præg.
Jeg henter inspiration i helt almindelige dagligdags iagttagelser som f.eks. et nøglehul, et dørhængsel eller måske arkitekturen i en gammel bygning. En anden kilde til stor inspiration er de smukke håndlavede smykker fra middelalderen. Kombineret med minimalistisk funktionelt design har de inspireret mig til flere moderne smykker, hvor elegance og funktionalitet går hånd i hånd.

Tine Lindhard

Alle Tine Lindhards smykker er håndlavede på hendes værksted i København og lavet af genanvendeligt guld og sølv.

Se smykkerne i butikken eller på vores webshop her

pomander-i-solv-prove-480x450the-pomander-gold_22

 

  • Velkommen til vores inspirationsside!

    Her kan du holde dig opdateret om nyheder, tilbud, konkurrencer og meget mere. Samt kan du læse om diverse brands og smykkedesignerne bag værkerne.
  • Nyeste opslag

  • Find os på Instagram